ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Δεχόμαστε Mastercard και VISA.

Διαδικασία πληρωμής

Το συνολικό ποσό αρχικά θα δεσμευτεί από την κάρτα σας και θα χρεωθείτε εφόσον η αποστολή πραγματοποιηθεί. Εάν η παραγγελία σας δεν σας αποσταλεί δεν θα χρεωθείτε και η κράτηση σας λήγει αυτόματα και τα χρήματα σας επιστρέφονται μέσα σε 10 -15 ημέρες (ανάλογα από τον παροχο της κάρτα σας).

Ασφάλεια

Πάντα βάζουμε την ασφάλεια των πελατών μας πρώτα και συμπεριφερόμαστε με εμπιστευτικότητα τα προσωπικά τους δεδομένα. Η υπηρεσία πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας είναι μία πολύ ασφαλής μέθοδος που συμμορφώνεται με τις Γερμανικές οδηγίες για για ασφαλές πληρωμές μέσω Internet. Τίποτα από τα στοιχεία σας δεν θα αποθηκεύονται στο σύστημα μας

PAYPAL

Paypal είναι ένας ασφαλές, γρήγορος και απλώς τρόπος να κάνετε online πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών ή από την τράπεζα σας..

Πλεονεκτήματα

• Έλεγχος της κατάστασης πληρωμής σας όποτε θέλετε

• θα παραλαμβάνεται τα προϊόντα σας γρηγορότερα μίας και θα είμαστε σε θέση να στέλνουμε την παραγγελία σας αμέσως μετά την πληρωμή (δεδομένου ότι όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα)

• Οι λογαριασμοί στην Paypal και οι πληρωμές μέσω αυτής είναι άνευ χρέωσης τόσο για εσάς όσο και για εμάς.

Τραπεζικη Καταθεση

Με αυτήν την μέθοδο η παραγγελία σας δεν επεξεργάζεται μέχρι να δούμε τα χρήματα στον λογαριασμό μας. Παρακαλούμε κάντε την κατάθεση ολόκληρου του ποσού της παραγγελία σας στον λογαριασμό μας. Δείτε ποιο κάτω τα στοιχεία της τράπεζα μας. Θα σας αποστείλουμε την παραγγελία σας αμέσως μόλις λάβουμε την πληρωμή σας και έχουμε τα προϊόντα στο στόκ μας.

ΙΒΑΝ: GR6202601250000820201185182

Swift/BIC: PIRBGRAA

ΓΟΥΜΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΟΣ

Piraeus BANK

backtotop